уторак, 7. фебруар 2012.

DANI,MESECI I ERA VODOLIJE

Eeeeeehh,drage Vodolije, ovo je vaše vreme u svakom smislu!

Kao prvo, svima želim da se lepo provedu za rođendan, što - naravno - ne znači da im ostale dane u godini ne bih poželela da se lepo provode ili barem da im proteknu onako kako će se njima samima najviše dopasti. Ovo napominjem jer je opštepoznata stvar da su naše drage Vodolijice pomalo ekscentrične (i iznutra i izvana).

Ono što je, u stvari, isto tako zbunjujuće kao i njihova neobična ličnost je činjenica da se njihov astrološki znak zove tako kako se već zove, a pripadaju vazdušnim astrološkim znakovima...hehe....pa pretpostavljam....kako bi bilo nezgodno izgovarati VAZDUHOlija, neko se ipak prizvao pameti i tako napravio kompromis,hahaa......

Naravno,šalim se, ali večeras mi ionako misli vrludaju u čudnim smerovima, pa tako i na ovu temu...Ono što nam je donela era Vodolije (koja je počela krajem prošloga veka) je i ekspanzija računara i Interneta (daaaa,daaa,evo i mene od danas ovde....);o računarima kao jednoj od pojava opisanoj simbolikom vodolijskog vladaoca Urana da i ne govorim....Ipak, ima tu i poneka loša strana te vodolijske širine i sklonosti neličnim bojenjem svega, pa se tako pojaviše Veliki Bratovi (ova greška je namerna ; )), rijaliti šouovi, sve je (čak i ono što ne bi to trebalo biti) postalo suviše javno i ponekad banalno....kako se izboriti sa time da nas svi pokušavaju uveriti da je bolje ne biti svoj, ne biti originalan, ne razmišljati svojom glavom, čak se i oblačiti tako da svi ličimo jedni na druge?

Budite kreativni!!! Kreativnost je moguća u svemu, čak - kako reče jedan moj dobar prijatelj - i u načinu na koji ćete otvarati prozor....ako,na primer,pri tom pevušite ili vas gleda vaša bolja (lošija) polovina pa se naginjete više nego što je to normalno za tu vrstu rabote i tako....da ne spominjem da je sve to besplatno, košta vas samo malo truda. Pevušite dok pečete palačinke, ostavljajte čudne tragove u snegu, pišite SMS poruke koje možda i nisu najbolje što je svet video, ali koje niste prepisali.....milion je načina, ostaviću vam da sami odmaštate dalje (čim stavite maštu u pogon, već se nešto dešava ; )).

I tako, da se načas vratim Vodolijama....uživajte u ovim "vašim" nebeskim danima....šta reći više - čak je i Dan zaljubljenih pozajmio jedan od tih vodolijskih dana baš za sebe, pa tako i vi širite kreativnost, napredne ideje, ljubav, prijateljstvo i široke vidike sa onima koje volite i koji vas vole, a tu sam negde i ja....

Voli vas NatashaJ

Нема коментара:

Постави коментар