недеља, 5. август 2012.

PINKIJEV PSIHOSEKSI HOROSKOP (prvi deo)

  OVAN – Kao prvo, misli da je najbolji ljubavnik u kosmosu, što je možda tačno ako ne tražite maštu, nego samo fizičku izdržljivost. Ljubomoran je i na vazduh koji udišete (čak i onaj ustajali), ali će zato on švrljati gde god stigne jer, opet, to tako treba zato što je najbolji ljubavnik u kosmosu i što je šteta takvo blago trošiti samo na jednu osobu....Voli lak plen, pa ako posle pet minuta od susreta sa Njim ne padnete u nesvest, odustaće i potražiti neki plen koji nije toliko zahtevan kao vi, a ako odvoji još pola sata da vas muva, verovatno je to zato što je i ekstremno tvrdoglav pa ne želi da popusti iz sujete.


 BIK – Uhhhh, gde staviše ovu fotku; to sam ja na nekoj žurci pomešao pića i još koješta pa sam utripovao da sam bik = : P !!! Postoji i fotka kada me ta ista kravica posle pet minuta zbacila s leđa i pošteno šutnula kopitom, al’ sam zabranio da je objave, ipak sam ja javni zec....hoću reći, ličnost. Bikovi?! Eeeee, oni nisu loši - hedonisti su, strpljivi i senzualni pa tu možete očekivati solidan seks sa mnogo fine predigre (uglavnom oko hrane i šporeta), ali ako ste od onih eksplozivnih tipova, eksplodiraćete mnogo pre seksa jer će za vaš ukus biti suviše spor i stidljiv.
 BLIZANCI – Oni sve imaju duplo – dva telefona, dva stana, dva grada ili države u kojima obitavaju, a tu se neretko zadese i dve žene, dva muža, dva posla, deca na dve strane, ma ludilooo....Kad vam jedan deo njih kaže DA, onaj drugi već razmišlja kako će da vas ispali i odradi sve u vezi NE....Ipak, šarmantni su, zabavni, duhoviti i inteligentni tako da su sjajno društvo za sve dok ne odlučite da se u njih zaljubite ili poželite da se na njih u bilo čemu oslonite; tu će sigurno nastati problemi...
 RAK – U suštini dobričina i domaćinski tip, ali probajte mu ukrasti nešto iz frižidera ili zapretiti da ćete baciti „one stare stvari koje stoje 20 godina, a ne služe ničemu“ pa da vidite belaja!!! Nije otvoreno ljubomoran, ali to ne znači da možete preterivati sa kikotanjem sa onim zgodnim komšijom ili predugim telefoniranjem sa nekim koga ne poznaje.....Kad preterate, počinje sa ukopavanjem, tj. pravljenjem plač-scena, durenjem, emotivnim ucenjivanjem i pretnjama da će prestati da vam kuva...s obzirom da uglavnom ume oko šerpe i kuhinje, odlučićete da je bolje siguran ručak u ruci nego ona gologuza komšinica koja u stanu ni nema kuhinju = :)

 LAV – Štaa, niste pali u nesvest kada ste videli Lava, a on se toliko trudi da vas osvoji?! Loše vam se piše, stvaaaaarno....a i nešto sa vašim vidom i dobrim ukusom definitivno nije u redu! Ako ste sa Lavom već u vezi, razne vrste svakodnevnog preznojavanja na fizičkom i mentalnom nivou vam ne ginu, a sigranje sa ljubomorom vam ne bismo preporučili - mogli biste se provesti k’o turisti na safariju u Keniji, u kabrioletu (ko nema mašte, nek’ pogleda sliku)!!!


DEVICA – Važe za stidljive, sklone pedanteriji i pomalo cepidlake....Ako mene pitate, one su Device samo na papiru; izvana se sve nešto prave hladne i rezervisane, a kada se odlede, shvatite da ste u šemi sa perverznjakušom ili perverznjakom! To jest – one to tako ne nazivaju, nego svoje ponašanje tumače kao „malo zaobilazni put do zadovoljstva“....kako da ne!!! To što su higijeničarski raspoložene, pozdravljamo, ipak je čistoća pola seksa, ako ne i celi....plus, mnogo je lepše njuškati nekog čistog i mirišljavog nego.....


(NASTAVIĆE SE)

Нема коментара:

Постави коментар